top of page
Gemma.jpg

Quiromassatge

Incorporem un nou servei amb la terapeuta manual Gemma Gutiérrez formada en Quiromassatge, Reflexologia i Aromateràpia. La tècnica del quiromassatge s'especialitza en el treball del teixit tou (musculatura), treballant inflamacions, i contractures, tenint un efecte terapèutic directe sobre l'emoció de la tristesa i l'estrès.

"Sempre m’he interessat pel benestar físic i mental de les persones, i amb les teràpies manuals vaig trobar allò que m’omple personalment i professional. Ofereixo massatges terapèutics de diferents tipus: descontracturant, esportiu, circulatori, relaxant, reflexologia; en els que combino diferents tècniques en funció de les necessitats de cadascú, eliminant el dolor i millorant el teu benestar físic i emocional"

Dia de la setmana: tots els DIMECRES.
Preu per sessió: 45 €
Disposem d'abonaments amb descompte.

La terapia de reflexología

Reflexologia Podal

És una de les tècniques manuals que s'usa directament sobre el peu i que serveix per reequilibrar l'organisme.  Amb tan sols uns punts de pressió estratègics podem millorar el nostre benestar.

reflexología
kin2.jpg

Embenatge Neuromuscular

Amb les aplicacions d'aquests nous embenats de colors, podem remetre el dolor muscular, millorar la seva mobilitat i completar un tractament de Quiromassatge. Els seus efectes són visibles des de la primera sessió.

kin1.jpg
bottom of page