top of page

Manicura

Sa%2520Bellesa%2520gelosia-01_edited_edi
Manicura brillante y lápiz labial

Esmaltat Permanent

30 minuts aprox.

Aquest servei ha revolucionat el sector del maquillatge de les ungles doncs hem aconseguit un esmaltatge durador que ens permet realitzar qualsevol acció quotidiana sense témer per la seva resistència.
 

És important utilitzar cosmètics de bona qualitat, ja que les ungles pateixen les conseqüències d'un producte que no reuneixi les condicions i els permisos necessaris.
La forma d'aplicar i retirar aquest esmaltatge és en el que més cura hem de tenir donat que és en aquest procés on més es castiga l'ungla.

·  Durada de l'efecte: de 10 a 15 dies aprox.

manicura

Tractament reparador IBX

15/20 minuts aprox.

Aquest servei realitza el llimat de les ungles, la retirada de les cutícules, una hidratació en profunditat amb un producte excepcional d'origen vegetal que tracta les taques i la protecció de la pell. Amb materials d'un sol ús i un efecte veritablement agradable mentre dura el tractament (l'esmaltatge és voluntari).

· Durada de l'efecte: Aquest tractament queda adherit a l'ungla sense desaparèixer, és el mateix creixement de l'ungla del que va eliminant gradualment el seu efecte.

parafina.jpeg

Parafina

20 minuts aprox.

Aquest servei que es realitza des de fa molts anys ha sofert una evolució en la seva presentació i actualment la parafina freda és la més utilitzada en el sector Estètica. Es realitza una exfoliació intensa, provoquem una sudoració a la pell què treballa directament en el porus i fa que el cosmètic de parafina penetri en les capes internes de la pell i deixant-la la visiblement més hidratada i renovada.
 

Especialment recomanada per: persones que treballen diàriament amb les seves mans, restauradors / es, mecànics, pintors / es. En l'època d'hivern que a moltes persones se li esquerden les mans pels contrastos de temperatura l'aire i el fred.

·  Durada de l'efecte: 30 dies aprox.

bottom of page