top of page
Blanco Composición de verduras

Nutrició

Incorporem el nou servei de Nutrició a mans de Jon Rebolleda, dietista-nutricionista, graduat en nutrició humana i dietètica per la universitat de Vic i especialitzat en fisiologia i nutrició esportiva.

Tenint bons hàbits d'alimentaris aconseguirem un pes saludable i una millora en la nostra salud, evitant malalties que ens obliguen a medicar-nos per tenir-les controlades. Amb una nutrició saludable tindrem grans beneficis.

Jon

"La meva carrera professional s'ha centrat a ajudar esportistes a millorar el seu rendiment i aconseguir la seva millor versió. D'altra banda, soc ISAK II, per la qual cosa també m'especialitzo en l'estudi i l'avaluació de la composició corporal de les persones per ajudar-los a assolir els seus objectius. Com a entrenador personal EQF Level 4, especialitzat en entrenaments de força, ajudo la gent a guanyar massa muscular i millorar així la seva funcionalitat i qualitat de vida.

Tot i estar especialitzat en nutrició i entrenament esportiu, el meu objectiu principal és ajudar a qualsevol persona a millorar els seus hàbits, salut i relació amb la vida, ja que un correcte assessorament en nutrició i dietètica ha d'abastar tots els aspectes que han de veure amb els hàbits de vida saludables, més enllà de l'alimentació."

Dies disponibles: DIMARTS i DIJOUS.
Preu 1a sessió: 75 €**

Disposem d'abonaments amb descompte.

El preu de la primera sessió és de 75 € on es fa una entrevista completa per valorar

quina és la millor recepta i recomanació per cada cas i les sessions de manteniment són de 35 €.
El temps entre una sessió i una altra la marcarà l'especialista segons les necessitats de cada persona.


** Com a benvinguda a la primera sessió s'aplicarà un descompta d'un 10% quedant la sessió per: 67,50 €.
 

bottom of page