Tractaments Facials

Àcid Hialurònic

Tractament Antiarrugues Àcid Hialurònic és ideal per a pells madures, amb les arrugues pròpies de l'edat i les arrugues d'expressió.

És una forma d'omplir dermatològicament les arrugues i tractar / controlar la seva aparició.

Vitamina C

Aprofitem les propietats naturals de la Vitamina C pura per donar lluminositat a les pells apagades, cetrinas i estressades.

Peeling Ultrasònic

Utilitzar la tecnologia en aquest tipus de tractament ens ajuda a reduir la sensació de molèsties i marques posteriors. Aquesta higiene ens aporta un extra de lluminositat a la pell, tancant el porus i deixant un aspecte visiblement ters a la pell.

Mesoteràpia

Aquest equip estètic d'última generació, intensifica i porta els principis actius dels cosmètics a les capes més subdèrmiques de la pell on no pot arribar la mà de les professionals. Amb ell aconseguim un tractament en profunditat i amb grans efectes visibles en la primera sessió

 

(20-30 minuts)

Summe

La signatura Summe My Code ens presenta un tractament instantani que posa a prova a les nostres professionals ja que el seu diagnòstic serà crucial per aconseguir el millor d'aquest tractament creat a l'instant per a cada client i les seves necessitats.

 

(45-50 minuts)

EN

BREU!

Microblading

Incorporem un nou servei MICROBLADING FACIAL perquè puguis venir a realçar la teva bellesa natural, o retocar aquelles zones facials que el pas del temps transforma d'una manera que ens incomoda i no ens afavoreix.
El Microblading és un maquillatge semipermanent que mitjançant microincerts en les zones subdèrmiques de la pell deixen un pigment que rectifica imperfeccions, dissimula cicatrius, potència l'expressivitat de la zona i millora el nostre aspecte de manera immediata i a llarg termini…
Segons la zona a tractar celles, ulls, llavis s'utilitzen diferents tècniques, pèl a pèl, ombreig, per a aconseguir el millor resultat i sobretot la màxima naturalitat en l'expressió.
Es requereixen dues sessions per a finalitzar un tractament i la recuperació és ràpida i poc molesta.

nou!