top of page

Tractaments Facials

ACID HIALURONIC

Àcid Hialurònic

Tractament Antiarrugues Àcid Hialurònic és ideal per a pells madures, amb les arrugues pròpies de l'edat i les arrugues d'expressió.

És una forma d'omplir dermatològicament les arrugues i tractar / controlar la seva aparició.

VITAMINA C

Vitamina C

Aprofitem les propietats naturals de la Vitamina C pura per donar lluminositat a les pells apagades, cetrinas i estressades.

PEELING ULTRASONIC

Peeling Ultrasònic

Utilitzar la tecnologia en aquest tipus de tractament ens ajuda a reduir la sensació de molèsties i marques posteriors. Aquesta higiene ens aporta un extra de lluminositat a la pell, tancant el porus i deixant un aspecte visiblement ters a la pell.

Bajo la cara de modelo

Mesoteràpia

(20-30 minuts)

Aquest equip estètic d'última generació, intensifica i porta els principis actius dels cosmètics a les capes més subdèrmiques de la pell on no pot arribar la mà de les professionals. Amb ell aconseguim un tractament en profunditat i amb grans efectes visibles en la primera sessió

SUMME

Summe

(45-50 minuts)

La signatura Summe My Code ens presenta un tractament instantani que posa a prova a les nostres professionals ja que el seu diagnòstic serà crucial per aconseguir el millor d'aquest tractament creat a l'instant per a cada client i les seves necessitats.

EN

BREU!

Maquillaje de labios permanente

Microblading · Micropigmentació · Microshading

Incorporem un nou servei MICROBLADING / MICROMPIGMENTACIÓ / MICROSHADING FACIAL perquè puguis venir a realçar la teva bellesa natural, o retocar aquelles zones facials que el pas del temps transforma d'una manera que ens incomoda i no ens afavoreix.
El Microblading és un maquillatge semipermanent que mitjançant microempelts en les zones subdèrmiques de la pell deixa un pigment que rectifica imperfeccions, dissimula cicatrius, potència l'expressivitat de la zona i millora el nostre aspecte de manera immediata i a llarg termini…
Segons la zona a tractar celles, ulls, llavis, s'utilitzen diferents tècniques: pèl a pèl, micropigmentació, microshading (ombreig en pols)... per a aconseguir el millor resultat i sobretot la màxima naturalitat en l'expressió.
Es requereixen dues sessions per a finalitzar un tractament i la recuperació és ràpida i poc molesta.

nou!

Mujer con crema facial

nou!

DermoHigiene Respect SK

La Marca Skeyndor ha llençat EXPERT CLEAN PRO: la primera higiene facial que combina Higiene i salut per a la teva pell. És una línia EcoFriendly amb envasos i cosmètics totalment Biodegradables.
Una de les característiques principals d'aquest efectiu tractament és la cura de la Microbiota que són els bacteris beneficiosos que posseeix la nostra pell i aquesta és necessària per a l'equilibri del PH cutani, a més protegeix la nostra pell de virus i bacteris externs.

Ideal: per a tota mena de pell, adolescents, pells madures, acne, pells apagades, asfixiades, amb marques...
​És la Dermohigiene que tots necessitem en aquests moments on les mascaretes, l'estrès conscient i l'inconscient estan irritant i asfixiant la nostra pell.

cosecha

nou!

Línia facial i corporal "Uvas Frescas"

SaBellesa després de buscar una línia que reuneixi les necessitats i enamori només amb veure-la, s'ha decidit a incorporar aquesta línia a la sala, ja que considera que és una cosmètica fabricada des del mim més absolut, té uns principis actius que asseguren la qualitat i els resultats dels cosmètics, és natural 100%, Vegana amb certificació oficial, té una imatge refrescant i els seus aromes i textures són desitjables tot l'any !!

La seva característica principal és que tota la línia és ANTIOXIDANT: la propietat principal que ens aporta el Raïm.

Aquesta marca està fabricada a la Rioja. Procedeix d'una família de Viticultors que fa molts anys es dediquen a la fabricació de grans vins amb la seva denominació d'origen Cellers Muga.

bottom of page