Tractaments Facials

Àcid Hialurònic

Tractament Antiarrugues Àcid Hialurònic és ideal per a pells madures, amb les arrugues pròpies de l'edat i les arrugues d'expressió.

És una forma d'omplir dermatològicament les arrugues i tractar / controlar la seva aparició.

Vitamina C

Aprofitem les propietats naturals de la Vitamina C pura per donar lluminositat a les pells apagades, cetrinas i estressades.

Peeling Ultrasònic

Utilitzar la tecnologia en aquest tipus de tractament ens ajuda a reduir la sensació de molèsties i marques posteriors. Aquesta higiene ens aporta un extra de lluminositat a la pell, tancant el porus i deixant un aspecte visiblement ters a la pell.

Mesoteràpia

Aquest equip estètic d'última generació, intensifica i porta els principis actius dels cosmètics a les capes més subdèrmiques de la pell on no pot arribar la mà de les professionals. Amb ell aconseguim un tractament en profunditat i amb grans efectes visibles en la primera sessió

 

(20-30 minuts)

Summe

La signatura Summe My Code ens presenta un tractament instantani que posa a prova a les nostres professionals ja que el seu diagnòstic serà crucial per aconseguir el millor d'aquest tractament creat a l'instant per a cada client i les seves necessitats.

 

(45-50 minuts)

en breu!

C/ Francesc Moragas, 56 · Sant Cugat del Vallès · Tel. 93 589 12 80 · santcugat@sabellesa.es · Horari: 9 a 21h

© 2020 creat per www.lalaquel.com