top of page
  • Writer's pictureSaBellesa

Ungles Quadrades, Rodones o Ovalades???

Les mans mai havien obtingut el protagonisme social que des de fa uns anys han experimentat. Com en tot... les modes i tendències les marquen les passarel·les i les grans marques cosmètiques per generar nou consum.


Dit així podria semblar frívol o poc emocional però des del meu punt de vista crec que és una manera de crear noves il·lusions i mantenir viu el món del comerç que dóna tanta a vida a milions de famílies!!!

De la mateixa forma que prestem atenció al nostre cos, el nostre cabell, hem de tenir en compte les nostres mans d'una forma molt especial.

Amb les teves mans, acaricies, presentes, agafes i expresses …pel que ocupen un lloc preferencial i pensa que ho diran tot de Tu.


Com seria la cura ideal?


El desmaquillador ha de ser amb un dissolvent de bona qualitat, ja que si no es ressequen en excés les ungles i la pell de les mans, malmeten el pH i castiguen de forma innecessària aquesta zona.


A l'hora del llimat: és important utilitzar una llima de fusta, intenta evitar el cartró o el ferro. Ja que la fusta en ser un material noble actua millor sobre la base de l'ungla i no l'estella.


Arriba el moment important: aquí és on triarem la importància de la forma en les ungles, actualment estan de moda i tendència les ungles llimades en punxa, però si busques què és el millor per les teves ungles, com més quadrades les llimis més les ajudaràs a resistir davant de qualsevol cop o davant del desgast que pateixen amb les coses quotidianes.


Per tant si busquem moda i tendència ara toquen els acabats en pic, però si busques el més saludable, tria un llimat amb tendència quadrada.



Una vegada hem llimat aplicarem una mica de crema hidratant en la zona de les cutícules, la deixem actuar uns minuts i amb l'ajuda d'un palet de taronger o fusta empenyem les cutícules (que s'hauran estovat) donant-los una forma arrodonida.


Recorda NO TALLAR la cutícula ... En cap cas, només si apareix un repeló o tens una cutícula excessiva i no ha de quedar bé la manicura, sols en aquest cas és recomanable tallar.

Cal saber que la cutícula és una defensa natural de l'ungla i com més la tallem, més es regenera.

Realitzem un petit massatge en tota la mà arribant fins al colze fins que s'absorbeixi tota la crema.


Abans d'esmaltar passa un cotó xopat en dissolvent per a eliminar les restes de greix de la crema i ja estaran llestes per a esmaltar.



Si la teva elecció ha estat un esmalt fosc, aplica una base transparent en primer lloc, per protegir l'ungla i evitaràs que quedi tintada en treure l'esmalt.


I com a punt final un cop seques, és boníssim aplicar un oli en tota la zona de cutícula i fer un massatge per tota la superfície de l'ungla per aportar un extra de nutrició.


Ja hi han olis en el mercat preparats per aquesta finalitat amb aromes excel·lents a taronja, llimona, mandarina… Així que l'ideal és portar-lo en la bossa de mà i de tant en tant fer una aplicació. Veuràs com canvia l'aspecte de les teves ungles al moment.


Quin esmalt??? Quin color??? Mates?? Metàl·lics?? Purpurines??

D'això en parlarem més endavant...


CrazyH.


67 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page