top of page
  • Writer's pictureSaBellesa

Amb o sense Metxes?

.. Decididament amb Metxes!!!


Ningú vol lligams, compromisos, obligacions... Fins aquí estic d'acord, i vagi per endavant quea Sa Bellesa apostem per ser natural com a recepta infal·lible de Bellesa.Però quan la naturalesa és capritxosa i es nega a posar una mica de llum on cal, és on entren els estilistes i en aquest cas concret: els coloristes.


Ells aconseguiran que el teu cabell llueixi amb força i personalitat tant com tu desitgis.


El joc amb els colors és avui en dia un dels serveis estrella de la perruqueria, ja que entres amb un aspecte i surts totalment renovat i amb una llum que sense els serveis de metxes no podríem aconseguir.


Vam començar per les californianes per semblar surfistes naturals, vam continuar amb les balayage on una llarga cabellera és part primordial per obtenir aquest look, i actualment ens morim per una cabellera Bob Millennial. Aquí la mida és perfecte per sobre l'espatlla amb ones obertes i molt moviment, que amb el joc dels colors aplicats per l'estilista, li dóna una personalitat molt visual i coqueta en aquesta tendència.Un cabell mal cuidat juntament amb una pell deshidratada en excés, són dos indicadors evidents del pas del temps, i hem de començar per aquí i aturar en el possible aquests efectes.


I no és qüestió d'aparentar el que no som com ja hem comentat en altres ocasions, sinó d'avançar en la vida gaudint, sentint-nos més bells, més sexys, més afavorits... Sense deixar de ser naturals,


Ser natural no vol dir deixar-se. Vol dir fer el que un sent, i sentir-se bé amb com un viu la seva Vida.


I jo vull una vida plena de llum....!!!

Crazy H.21 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page